Antena Meniu Search
x

Diana Nicoleta, o fată de 15 ani din Pitești, a fost dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a o găsi

Diana Nicoleta Ciucă, o fată de 15 ani din Pitești, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă, în cursul zilei de joi, și nu s-a mai întors. Polițiștii argeșeni fac apel la populație pentru a o găsi.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.09.2020, 20:49

Adolescentă dată dispărută în Pitești
Adolescentă din Pitești, dată dispărută - IPJ Argeș
  • Diana Nicoleta Ciucă, dată dispărută de polițiștii din Pitești
  • Cei care au informații sunt rugați să contacteze poliția

"În seara zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, CIUCĂ DIANA NICOLETA, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Piteşti, și nu a mai revenit", se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Adolescenta are 1,68 metri înălțime, 45 de kilograme, ochi albaștri, față rotundă, păr șaten lung, fără semne particulare.

La momentul plecării Diana Nicoleta purta pantaloni tip blugi, de culoare albastru, bluză albă cu mânecă lungă, încălțată cu pantofi sport, multicolori, predominantă culoarea portocaliu.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Diana Nicoleta, o fată de 15 ani din Pitești, a fost dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a o găsi