Diana Nicoleta, o fată de 15 ani din Pitești, a fost dată dispărută. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a o găsi

De Daniel Murărescu.
Publicat: 18.09.2020, 20:45.
Actualizat: 18.09.2020, 20:49

Diana Nicoleta Ciucă, o fată de 15 ani din Pitești, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă, în cursul zilei de joi, și nu s-a mai întors. Polițiștii argeșeni fac apel la populație pentru a o găsi.

Adolescentă dată dispărută în Pitești

Adolescentă din Pitești, dată dispărută

IPJ Argeș

"În seara zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Piteşti au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, CIUCĂ DIANA NICOLETA, de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Piteşti, și nu a mai revenit", se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Adolescenta are 1,68 metri înălțime, 45 de kilograme, ochi albaștri, față rotundă, păr șaten lung, fără semne particulare.

La momentul plecării Diana Nicoleta purta pantaloni tip blugi, de culoare albastru, bluză albă cu mânecă lungă, încălțată cu pantofi sport, multicolori, predominantă culoarea portocaliu.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.