Antena Meniu Search
x

Fată găsită moartă lângă mama vitregă

O descoperire înfiorătoare a zguduit astăzi localitatea Mioveni. O fată de doar 15 ani a murit, iar mama ei vitregă a vrut să-şi pună capăt zilelelor. Cele două au fost găsite chiar de tatăl copilei în apartamentul lor.

Vezi și

O echipă formată din criminalişti, procurori şi medici legişti încearcă să afle acum ce s-a întâmplat în acel apartament. 

Cele două au fost găsite inconştiente chiar de către tatăl fetei. Se pare că bărbatul ştia de mai multe conflicte care erau între fată şi mama ei vitregă, cel puţin asta le-a declarat anchetatorilor. 

Bărbatul spune că a venit acasă într-un suflet după ce a văzut că nici fata, nici femeia nu îi răspund la telefon. A spart uşa şi le-a găsit pe cele două inconştiente în casă. 

A sunat la ambulanţă, fata a fost preluată în stop cardio-respirator, medicii au început manevrele de resuscitare, dar din păcate a fost mult prea târziu. 

Medicii au dus-o pe mama vitregă la spital, unde a fost stabilizată, dar a fost trimisă apoi la spitalul din Piteşti, întrucât rănile ei erau destul de grave. 

Surse din cadrul anchetatorilor spun că mama ar fi omorât-o pe fată şi apoi ar fi încercat să se sinucidă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fată găsită moartă lângă mama vitregă