Antena Meniu Search
x

O fată a fost răpită de pe stradă la Caracal ca să-i fie soţie unuia dintre răpitori (Video)

O tânără a fost răpită la Caracal, de mai mulţi tineri, direct de pe stradă şi băgată cu forţa într-o maşină care a demarat în trombă. Oamenii au privit uluiţi toată scena şi au sunat disperaţi la Poliţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.09.2019, 20:10

Vezi și

O tânără a fost răpită la Caracal, de mai mulţi tineri, direct de pe stradă şi băgată cu forţa într-o maşină care a demarat în trombă. Oamenii au privit uluiţi toată scena şi au sunat disperaţi la Poliţie.

UPDATE 20:10 - Toţi cei 5 ocupanţi ai maşinii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Pentru ca unul dintre martori reţinuse numărul maşinii, poliţiştilor le-a fost uşor să depisteze autovehiculul în trafic şi să o elibereze pe tânără la scurt timp. Tatăl unuia dintre tineri susţine că fata urma să-i fie soţie băiatului său şi că aşa este obiceiul în zona respectivă.

Tânără răpită de pe stradă ca să-i fie soţie răpitorului

Mai multe persoane aflate într-o maşină au luat cu forţa de pe stradă o tânără de 20 de ani, pe care au dus-o apoi într-o direcţie necunoscută. Poliţia a fost sesizată de martorii la eveniment şi i-a oprit în scurt timp pe răpitori, eliberând fata.

În urma evenimentului, tânărul care a răpit fata de pe stradă a fost reţinut de poliţişti.

Tatăl său, însă, susţine că acesta este obiceiul locului, iar fetele nu pleacă din proprie iniţiativă de la părinţi, iar ele trebuie să fie furate de viitorul soţ. Acesta ar fi fost şi cazul de faţă, însă se pare că fata nu doreşte acest lucru, tânăra declarând polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost transportate la Poliţia din Caracal, iar unul dintre tineri a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O fată a fost răpită de pe stradă la Caracal ca să-i fie soţie unuia dintre răpitori (Video)