Antena Meniu Search
x

Ea este femeia înjunghiată de soţ, în grădiniţa din zona Iancului! Se numeşte Nicoleta Botan şi este chiar patroana grădiniţei (Video)

Femeia înjunghiată, astăzi, în grădiniţa de pe strada Agricultori din Capitală se numeşte Nicoleta Botan şi este chiar patroana grădiniţei.

Femeia înjunghiată, astăzi, în grădiniţa de pe strada Agricultori din Capitală, se numeşte Nicoleta Botan şi este chiar patroana grădiniţei. Cel care a atacat-o ar fi chiar soţul femeii, Marius Botan, cei doi fiind separaţi.

Nicoleta Botan a fost înjunghiată de două ori în abdomen, ea fiind preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Floreasca.

Incidentul a avut loc în zona Iancului, pe strada Agricultori, chiar în incinta grădiniţei pe care Nicoleta Botan o deţine.

Presupusul autor al agresiunii, Marius Botan, se află în custodia poliţiştilor, la această oră fiind audiat de anchetaori.

Tânăra de 35 de ani avea un ordin de protecţie împotriva soţului ei, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de femeie, dar şi de cei doi copii ai lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicii de la Floreasca au declarat că starea tinerei este una foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ea este femeia înjunghiată de soţ, în grădiniţa din zona Iancului! Se numeşte Nicoleta Botan şi este chiar patroana grădiniţei (Video)