Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Femeia suporta mai usor durerea

De ce pretind barbatii ca nu inteleg femeile? Sunt mai sensibile si mai delicate decat ei, dar au un punct forte: suporta durerea mult mai bine. Au constatat-o oamenii de stiinta americani!

Vezi și

Dureri de cap, de stomac, de dinti, de picioare si nu numai, sunt percepute mai intens de femei decat de barbati. Cel putin asta spun cercetatorii de la Universitatea Stanford din SUA. Savantii sustin ca e vina ar fi hormonii feminini, dar si existenta menstruatiei.

Romancele sunt de acord cu savantii. Cred ca simt mai puternic durerea, dar sunt si mult mai rezistente. In general, cand o femeie raceste isi termina treaba prin casa, are grija de copil. Cand un barbat raceste e mort pentru o saptamana.

Pictorul Lucian Bruma a pictat femeia in toate formele ei, asa ca o intelege mai bine ca oricine. “Femeia prin natura ei, prin constructia ei este mult mai sensibila decat barbatii. Organismul ei este mult mai complex decat cel al barbatului si asta determina o serie de factori genetici, hormonali si psihologici ce contribuie decisiv la accentuarea durerii”, a declarat artistul.

Iar daca ne gandim la faptul ca femeia suporta cu eroism cea mai puternica durere posibila, adica cea a nasterii, atunci putem spune ca sexul frumos merita clar o statuie care sa fie asezata la loc de cinste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Femeia suporta mai usor durerea