Antena Meniu Search
x

Femeie din Arad, găsită moartă în casă. Mama ei murise de Covid-19, dar nimeni nu a făcut o anchetă epidemiologică

O femeie de 43 de ani, din județul Arad, a fost găsită moartă în casă. Conform surselor Observator, femeia, cărei mamă a murit de Covid-19, se simțea rău în ultima vreme, dar nu a apelat la un medic.

De Cornel Preda la 14.08.2020, 15:25
Femeie din Arad, găsită moartă în casă. Mama ei murise de Covid-19
Femeie din Arad, găsită moartă în casă. Mama ei murise de Covid-19 - Profimedia Images
  • Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei
  • Femeia trăia în casă cu mai multe persoane, iar după ce mama ei a murit de Covid-19 nu s-ar fi făcut nicio anchetă epidemiologică

Femeia din localitatea Pecica a murit la doar două zile după ce mama ei a decedat la spital, în urma infecției cu coronavirus. 

Femeia moartă nu era în izolare și nici nu locuia cu mama ei. Cert este însă că în ultimele zile se simțea rău, dar nu s-a dus la medic.

Conform IPJ Arad, în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, iar surse spun că se așteaptă rezultatele pentru a se stabili dacă și fiica femeii care a murit de Covid-19 era sau nu infectată.

Femeia trăia în casă cu mai multe persoane, iar după ce mama ei a murit de Covid-19 nu s-ar fi făcut nicio anchetă epidemiologică. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Femeie din Arad, găsită moartă în casă. Mama ei murise de Covid-19, dar nimeni nu a făcut o anchetă epidemiologică