Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Vaslui, lăsată fără 120.000 de euro și bijuterii de către o chiriașă. Ce îi promitea în schimbul banilor

O întâmplare demnă de film a avut loc în oraşul Huşi, din judeţul Vaslui. O femeie de 64 de ani spune că a fost victima unei escrocherii plănuite în cel mai mic detaliu, care a lăsat-o fără 120.000 de euro şi aproape 800 de grame de aur. Cei care au păgubit-o pe femeie au ademenit-o cu promisiunea unor conexiuni la nivel înalt - persoane influente din magistratură cu care aceasta ar fi trebuit să se "împrietenească", dar numai după ce îi ajuta cu sume considerabile de bani.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.04.2022, 19:48

Vezi și

"Murise soţul şi aveam nevoie de persoane aproape. A profitat de această situaţie a mea şi a început să îmi ceară anumite sume de bani pentru o persoană cu influenţă, o doamnă procuror. A plecat de la câteva sute de euro, după care am început să dau câte 5.000 pentru anumite afaceri. Chiar am făcut împrumut în bancă să îi ajut în continuare. Mi s-a luat tot ce am avut. Toată munca mea şi a soţului de o viaţă. Au plecat, eu nu am mai recuperat nimic", a povestit femeia.

Femeia și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni în momentul în care, din greșeală, persoana căreia îi trimisese banii a uitat să închidă telefonul, după ce discutase cu ea. La acel moment, escroaca vorbea cu un individ și spunea lucruri urâte despre femeia înșelată. Victima a realizat astfel că respectivele persoane profită de ea și nu le-a mai dat bani. Ba chiar a mers la poliție pentru a reclama totul.

Vreme de câteva luni femeia a dat sume de la câteva sute de euro și până la zeci de mii de euro. Escrocii i-au luat până și bijuteriile. Se presupune că banii erau dați prin cea pe care o primise în chirie într-un apartament și care susținea că se cunoaște cu procurorul-șef din Iași. Victima credea, astfel, că dă bani cu împrumut pentru ca magistratul să își ia apartamente, firme sau mașini. Așa a ajuns să-și piardă toată averea. Până la acest moment nu a recuperat prejudiciul, ba chiar susține că escroaca se plimbă liberă prin Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeie din Vaslui, lăsată fără 120.000 de euro și bijuterii de către o chiriașă. Ce îi promitea în schimbul banilor