Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Femeie din Vaslui, lăsată fără 120.000 de euro și bijuterii de către o chiriașă. Ce îi promitea în schimbul banilor

O întâmplare demnă de film a avut loc în oraşul Huşi, din judeţul Vaslui. O femeie de 64 de ani spune că a fost victima unei escrocherii plănuite în cel mai mic detaliu, care a lăsat-o fără 120.000 de euro şi aproape 800 de grame de aur. Cei care au păgubit-o pe femeie au ademenit-o cu promisiunea unor conexiuni la nivel înalt - persoane influente din magistratură cu care aceasta ar fi trebuit să se "împrietenească", dar numai după ce îi ajuta cu sume considerabile de bani.

De Clara Mihociu la 11.04.2022, 19:48
Vezi și

"Murise soţul şi aveam nevoie de persoane aproape. A profitat de această situaţie a mea şi a început să îmi ceară anumite sume de bani pentru o persoană cu influenţă, o doamnă procuror. A plecat de la câteva sute de euro, după care am început să dau câte 5.000 pentru anumite afaceri. Chiar am făcut împrumut în bancă să îi ajut în continuare. Mi s-a luat tot ce am avut. Toată munca mea şi a soţului de o viaţă. Au plecat, eu nu am mai recuperat nimic", a povestit femeia.

Femeia și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni în momentul în care, din greșeală, persoana căreia îi trimisese banii a uitat să închidă telefonul, după ce discutase cu ea. La acel moment, escroaca vorbea cu un individ și spunea lucruri urâte despre femeia înșelată. Victima a realizat astfel că respectivele persoane profită de ea și nu le-a mai dat bani. Ba chiar a mers la poliție pentru a reclama totul.

Vreme de câteva luni femeia a dat sume de la câteva sute de euro și până la zeci de mii de euro. Escrocii i-au luat până și bijuteriile. Se presupune că banii erau dați prin cea pe care o primise în chirie într-un apartament și care susținea că se cunoaște cu procurorul-șef din Iași. Victima credea, astfel, că dă bani cu împrumut pentru ca magistratul să își ia apartamente, firme sau mașini. Așa a ajuns să-și piardă toată averea. Până la acest moment nu a recuperat prejudiciul, ba chiar susține că escroaca se plimbă liberă prin Iași.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Femeie din Vaslui, lăsată fără 120.000 de euro și bijuterii de către o chiriașă. Ce îi promitea în schimbul banilor