Antena Meniu Search
x

Video Femeie dispărută de câteva zile, găsită moartă în curte, în Baia Sprie

Moarte suspectă în oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş! După ce zile la rând nu a mai fost văzută de vecini, o femeie de 61 de ani a fost găsită fără suflare în grădina din spatele casei. Poliţiştii iau acum în calcul şi varianta unei crime.

de Redactia Observator

la 17.11.2020, 08:24

Vezi și
  • Moarte suspectă a unei femei din Baia Sprie
  • Cele mai importante știri, la Observator 19

Femeia locuia singură, iar sora ei a văzut-o ultima dată săptămâna trecută. Din spusele acesteia la ultima lor întâlnire victima s-ar fi purtat normal, nu s-ar plâns că este bolnavă, ba chiar făcuse mai multe analize recent, iar toate erau în regulă.

De câteva zile nici vecinii nu ar mai fi văzut-o pe femeie. Iar unul dintre aceştia ar fi dat alarma. Oamenii legii ar fi luat în calcul de la bun început varianta unei crime.

Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: La fața locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare care a constatat că, în curtea respectivă, se găsește cadavrul unei femei de 61 de ani.

Femeia ar fi fost certată cu propria familie, iar un teren ar fi fost mărul discordiei. Sora victimei lansează şi o ipoteză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, pentru a se efectua autopsia. Cercetările continuă şi trbuie să fie stabilite cauzelor și împrejurărilor morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie dispărută de câteva zile, găsită moartă în curte, în Baia Sprie