Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dispozitivul de urmărire găsit sub maşina unui bărbat din Vâlcea, posibil montat de o femeie

Un bărbat în varstă de 79 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a pus pe jar autoritățile, după ce a sunat la 112 și a anunțat că i s-a implantat un dispozitiv de urmărire sub mașina. El a mers cu maşina în service, iar mecanicul a observat aparatul suspect.

de Cristian Ionescu

la 30.10.2019 , 14:49

- Observator.tv

Un bărbat în varstă de 79 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a pus pe jar autoritățile, după ce a sunat la 112 și a anunțat că i s-a implantat un dispozitiv de urmărire sub mașina. El a mers cu maşina în service, iar mecanicul a observat aparatul suspect.

Mai multe echipaje de Poliție, jandarmerie și echipa de pirotehnici din cadrul SRI s-au deplasat la service-ul auto de la intrarea in oraș.

O femeie l-ar fi hărţuit şi urmărit pe fiul bărbatului

Articolul continuă după reclamă

Bătrânul de 79 de ani a mers cu maşina în service, pentru oarecare verificări, iar când mecanicul a ridicat maşina pe cric, a observat un dispozitiv suspect instalat pe maşină. După ce autorităţile au intervenit, alertate de bătrânul care nu ştia ce s-a întâmplă, poliţiştii au constatat că obiectul respectiv era un GPS, un dispozitiv de urmărire a locaţiei.

În scurt timp, fiul bătrânului şi-a dat seama că el ar putea fi ţinta urmărită, după ce, în aceeaşi zi, depusese la Poliţie o plângere pe numele unei femei, fosta sa iubită, de care se despărţise. Femeia se pare că îl hărţuia pe fiul bătrânului, urmărindu-l pe stradă şi adresându-i injurii.

Este posibil ca femeia să-i fi pus pe maşină GPS-ul, înainte sau după ce s-au certat, ca să vadă unde şi mai ales la cine se duce. Evident, poliţiştii continuă cercetările şi vor emite un punct de vedere oficial cu privire la motivul existenţei GPS-ului respectiv pe maşina bărbatului.

"Ieri, în jurul orei 13:30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Vâlcea au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că sub un autoturism există montat un dispozitiv suspect. La faţa locului s-au deplasat ofiţerii SRI, care au ridicat dispozitivul respectiv, constatând că este vorba despre un aparat GPS de urmărire. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au asigurat un perimetru. Nu avem cunoştinţă cine a montat dispozitivul respectiv. Există un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire, ca urmare a unei plângeri depuse de bărbatul care utilizează autoturismul în cauză, fiul proprietarului autoturismului, un bărbat de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a depus o plângere împotriva unei femei de 38 de ani din acelaşi municipiu. Urmează să stabilim daca există vreo legătură între dispozitivul montat pe autoturism şi fapta sesizată", precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Valcea.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Dispozitivul de urmărire găsit sub maşina unui bărbat din Vâlcea, posibil montat de o femeie