Antena Meniu Search
x

O femeie din Iaşi şi-a băgat patru rude în spital, după un accident produs în Brăila

Un grav accident de circulaţie, soldat cu cinci victime, s-a produs sâmbătă dimineaţa pe Drumul European DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu, în judeţul Brăila.

de Redactia Observator

la 06.07.2019, 12:05

Cele cinci victime ale accidentului sunt rude
Cinci persoane rănite în accident au fost transportate la spital - Info Brăila

Un grav accident de circulaţie, soldat cu cinci victime, s-a produs sâmbătă dimineaţa pe Drumul European DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu, în judeţul Brăila.

O femeie de 39 de ani, din Iaşi, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară care venea din sens opus şi circula regulamentar.

Toate cele cinci victime ale accidentului sunt rude

Conform Info Brăila, accidentul s-a soldat cu cinci victime, respectiv toate cele cinci persoane aflate în maşina condusă de femeia din Iaşi.

Culmea este că toate cele cinci victime sunt rude. Vorbim despre şoferiţa de 39 de ani, despre doi minori, unul de un an şi jumătate şi unul de nouă ani, şi de două persoane în vârstă, una de 63 şi una de 65 de ani.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatul a fost 0 în ambele cazuri.

Şoferiţa din Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia între Însurăţei şi Bărăganu s-a efectuat cu dificultate timp de aproximativ două ore şi jumătate, până când poliţiştii au efectuat ancheta şi au înlăturat efectele accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Iaşi şi-a băgat patru rude în spital, după un accident produs în Brăila