Antena Meniu Search
x

La priveghiul fratelui, un bărbat din Suceava şi-a pierdut şi soţia. Femeia a murit în drum spre priveghi

Un bărbat din Suceava şi-a pierdut în numai câteva zile atât fratele cât şi soţia, după ce femeia a murit în drum spre priveghiul cumnatului său. Soţul femeii a văzut-o când a plecat de acasă, însă a avut un şoc atunci când rudele i-au spus că soţia sa a fost găsită fără suflare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2019, 22:24

Îşi jelea fratele, acum îşi înmormântează şi soţia. O nepoată a femeii a găsit-o moartă pe stradă

Un bărbat din Suceava şi-a pierdut în numai câteva zile atât fratele cât şi soţia, după ce femeia a murit în drum spre priveghiul cumnatului său.

Soţul femeii a văzut-o când a plecat de acasă, însă a avut un şoc atunci când rudele i-au spus că soţia sa a fost găsită fără suflare pe un drum din localitate.

Îşi jelea fratele, acum îşi înmormântează şi soţia

Răpusă de durere, o femeie din Suceava a murit în drum spre înmormântarea fratelui soţului său. 

Pe acelaşi subiect

Femeia, în vârstă de 59 de ani, din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, a murit în timp ce mergea spre privegiul de înmormântare al cumnatului ei și a fost găsită fără suflare pe ulița satului, anunţă newsbucovina.ro

Femeia a plecat duminică noapte, spre priveghiul de înmormântare al cumnatului său, care locuia în apropiere și nu s-a mai întors la domiciliu, iar soțul ei a crezut că aceasta a înnoptat acolo și nu a căutat-o.

O nepoată a femeii a găsit-o moartă pe stradă

Ulterior, o nepoată a femeii care mergea pe stradă a avut un şoc, găsindu-şi mătușa fără suflare, întinsă pe drum.

Aceasta și-a anunțat rudele care au dus-o acasă iar apoi au anunțat UPU Câmpulung Moldovenesc care a constatat decesul.  

Femeia era cunoscută boli cardiace, iar decesul cumnatului se pare că i-a cauzat o durere imensă. În acest caz urmează să fie stabilită cauza morții în urma necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » La priveghiul fratelui, un bărbat din Suceava şi-a pierdut şi soţia. Femeia a murit în drum spre priveghi