Antena Meniu Search
x

Recidivistul care a sechestrat și batjocorit o femeie pe un câmp din Botoșani, căutat în continuare de autorități

O femeie din Botoşani, dispărută de trei zile, s-a salvat singură din mâinile unui recidivist care ar fi sechestrat-o şi violat-o. Victima a reuşit să se întoarcă acasă, lovită şi legată la mâini şi la picioare, în timp ce, teoretic, poliţiştii o căutau. Agresorul este chiar un vecin, închis în trecut tot pentru violuri şi fapte de violenţă. Şi, deşi a fost identificat, anchetatorii l-au scăpat printre degete şi îl caută şi la această oră.

de Redactia Observator

la 30.06.2020, 21:47

Vezi și
  • Femeia a reușit să se întoarcă acasă după trei zile.
  • Recidivistul ar urma să fie judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni, când va fi prins.

Vorbim despre un coşmar care a durat trei zile şi din care femeia de 41 de ani a reuşit singură să scape. Abandonată pe un câmp, legată la mâini şi la picioare, victima a reuşit să ajungă târâş acasă. Chiar ea a sunat la Poliţie şi tot ea le-a dat anchetatorilor informaţii despre cel care a supus-o ororilor de neimaginat. Asta deşi, teoretic, poliţiştii o căutau încă de sâmbătă, când familia a anunţat dispariţia. 

Tatăl femeii: Ei au căutat-o, dar nu le-a dat prin gând că e în câmp dusă. 

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: Femeia a declarat că a fost ţinută împotriva voinţei sale pe un teren viran de pe raza localităţii fiind violată şi agresată de către acesta. 

Agresorul este chiar un vecin din sat, închis în trecut pentru viol, furturi şi violenţe. Deşi oamenii spun că a făcut închisoare atât în ţară, cât şi în Italia, nimic nu l-a împiedicat să recidiveze. Poliţiştii ştiu cine e, după ce tot localnicii au reuşit să-i dea de urmă. Dar l-au scăpat printre degete. Până să-l prindă, bărbatul a reuşit să fugă şi este căutat de ieri seara. 

Mamă a trei copii, femeia a ajuns la spital mutilată. Vecinii spun că îl cunoştea pe agresor şi chiar l-ar fi primit în casă de câteva ori. 

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt Spital Botoşani: A fost adusă la Camera de Gardă Săveni, ulterior transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru investigaţii şi tratament. În prezent, starea generală este stabilă şi va fi internată pe o secţie cu profil chirurgical.

Când va fi prins, bărbatul va fi cercetat pentru lipsire de libertate, lovire şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Recidivistul care a sechestrat și batjocorit o femeie pe un câmp din Botoșani, căutat în continuare de autorități