Antena Meniu Search
x

Femeie de 35 de ani din Strehaia, omorâtă în bătaie de iubitul gelos

Caz teribil la Mehedinţi, o tânără de 35 de ani din Strehaia a murit în chinuri groaznice. Femeia a sfârşit sub o ploaie de pumni şi picioare, iar cel care a bătut-o cu sălbăticie este chiar iubitul ei. Orbit de gelozie şi băut, bărbatul şi-a ieşit din minţi.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 12:07

Vezi și

Caz teribil la Mehedinţi, o tânără de 35 de ani din Strehaia a murit în chinuri groaznice. Femeia a sfârşit sub o ploaie de pumni şi picioare, iar cel care a bătut-o cu sălbăticie este chiar iubitul ei. Orbit de gelozie şi băut, bărbatul şi-a ieşit din minţi. Când şi-a dat seama că a lăsat-o fără suflare, a sunat la 112 şi a anunţat crima. Iniţial, i-a minţit pe poliţişti.

Totul s-a întâmplat acum două nopţi. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunțat că iubita sa ar fi fost bătută de persoane necunoscute şi că ar fi găsit-o căzută în poarta casei. Anchetatorii şi-au dat însă repede seama că cel care a lovit-o cu bestialitate este chiar tânărul care i-a alertat.

Crima a avut loc chiar în casa suspectului. Cei doi se întorseseră de câteva zile din Belgia.

Tatăl ucigaşului este şocat. Crede că de gelozie, fiul său şi-a pierdut cumpătul. Îi ia însă apărarea şi susţine că femeia îi dădea somnifere, ca să se întâlnească cu alţi bărbaţi. Nu exclude însă nici varianta ca tânărul să-şi fi pierdut minţile din cauza drogurilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama fetei, care este medic de familie în Strehaia, a aflat de la polițiști că fiica sa era în oraş şi că a fost omorâtă. Credea că este la muncă în Belgia, mai ales că acum câteva zile îi trimisese mâncare și bani în străinătate.

Suspectul a fost reţinut pentru crimă, iar astăzi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie de 35 de ani din Strehaia, omorâtă în bătaie de iubitul gelos