Antena Meniu Search
x

A fost TORTURATĂ de iubitul său timp de o săptămână şi supusă unor PERVERSIUNI greu de imaginat! Abuzul INIMAGINABIL trăit de o tânără, din cauza geloziei

O tânără de 28 de ani a trăit calvarul vieţii sale, timp de o săptămână, în care a fost supusă unor perversiuni greu de imaginat, de către cel ce îi era iubit.

O tânără de 28 de ani a trăit calvarul vieţii sale, timp de o săptămână, în care a fost supusă unor perversiuni greu de imaginat, de către cel ce îi era iubit.

Îndrăgostită până peste cap de iubitul său, Gabbe Rowland l-a crezut pe cuvânt pe acesta când a fost acuzat de fosta iubită că a filmat-o dezbrăcată şi a pus înregisrarea pe internet.

Mustafa a convins-o că nu e adevărat şi că totul e o răzbunare pentru că a părăsit-o. Instanţa nu a fost însă de aceeaşi părere, bărbatul fiind condamnat la un an de închisoare, timp în care Gabbe l-a vizitat vizita foarte des.

Aveau o relaţie minunată şi credea orbeşte în el. Cu puţin timp înainte ca Mustafa să iasă din penitenciar, tânăra a aflat că este însărcinată.

Pe acelaşi subiect

Deşi iniţial a primit foarte bine vestea, la scurt timp, comportamentul bărbatului s-a schimbat complet şi a bănuit-o pe Gabbe că l-ar fi înşelat.

A urmat o perioadă sumbră pentru femeie, în care, din cauza stresului foarte puternic, a pierdut copilul. Promiţând în cele din urmă că s-a schimbat şi că vrea să îşi întemeieze o familie cu ea, încă îndrăgostită de el, Gabbe l-a iertat din nou.

Fericirea nu avea să ţină mult, Mustafa revenind la comportamentul de la care nu se putea abţine pentru mult timp.

Aici avea să înceapă adevărata tortură pentru tânără. A sechestrat-o timp de o săptămână, i-a injectat heroină cu forţa, a abuzat-o sexual, a bătut-o cu o curea şi, departe de imaginaţia unui om sănătos psihic, a obligat-o să mimeze actul sexual cu un câine.

Perversiunile bolnave la care a fost supusă, tortura din care credea că nu va mai scăpa cu viaţă şi disperarea simţită în tot acest timp au lăsat urme adânci în memoria tinerei Gabbe, care l-a reclamat pe Mustafa autorităţilor în cele din urmă şi a acceptat să locuiască într-un centru special.

Este fericită că a scăpat de sub tortura fizică, dar şi phisică la care a fost supusă şi spune că ar fi sperat ca pedeapsa de 6 ani de închisoare primită de fostul iubit, să fi fost mai lungă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » A fost TORTURATĂ de iubitul său timp de o săptămână şi supusă unor PERVERSIUNI greu de imaginat! Abuzul INIMAGINABIL trăit de o tânără, din cauza geloziei