Antena Meniu Search
x

Fete de lux comandate direct la Sile Cămătaru

Cinci deodată nu e greu să iubeşti. Au dovedit-o străinii care comandau fete de lux la hotel, mai ceva ca pizza. La dispecerat era chiar Sile Cămătaru

Vezi și

Cinci deodată nu e greu să iubeşti. Au dovedit-o străinii care comandau fete de lux la hotel, mai ceva ca pizza. La dispecerat era chiar Sile Cămătaru

Fără el nu mişca nimic. Fetele erau scumpe. Între 200 şi 800 de euro. Vânătorii de plăceri erau străini sau şefi români de multinaţionale. După nopţile de amor din hotelurile de lux, fetele mergeau şi în cazinouri. Acolo îi îndemnau pe cleinţi să joace cât mai mult. Să piardă ca să se poată împrumuta, cu dobânzi grele, la Sile.

Vasile Balint. Zis Sile Cămătaru. Negociator şi angajator. Fetele discutau direct cu el, arată motivarea judecătorilor. Ele ofereau plăcere. El oferea bunăstare.

Frumos aranjate, fetele erau trimise, în miez de noapte, la hotelurile de lux din capitală. Clienţii erau milionari străini sau chiar politicieni. Plăteau oricât. Iar fetele ofereau orice.

Cele mai multe hoteluri de lux din Capitală apar în interceptările procurorilor în reţea de prostituţie coordonată de Sile Cămătaru. Fetele trimise la clienţi aveau preţuri de lux. Între 200 şi 800 de euro. Nu se ştie dacă pe oră sau pe noapte.

Sile era coordonatorul grupului din care făceau parte 50 de proxeneţi. 40 de prostituate. Maşinile mergeau toată noaptea să ducă fetele la treabă. În referat se arată că existau cereri şi pentru 5 fete pentru un o cameră. Clienţii erau israelieni, arabi, sau sefi din multinaţionale. La casino, fetele nu aveau rol de prostituate, ci îi îndemna pe bogătaşi să joace cât mai mult.

Bogătaşi care, în limbajul codificat al proxeneţilor, erau denumiţi "jackpot". Sau "jucători". La telefon, partida de sex era numită. "comandă", iar fetele, "ochelari". Pentru afacerea murdară, judecătorii au decis ca Sile Cămătaru, doi locotenenţi şi patroana unui bordel să fie arestaţi preventiv. Ei îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fete de lux comandate direct la Sile Cămătaru