Antena Meniu Search
x

O fetiţă de șapte ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce fost snopită în bătaie cu o coadă de topor, chiar de tatăl ei

O fetiţă de 7 ani din judeţul Galaţi a fost la un pas de moarte în noaptea de Revelion! Copilul a fost bătut cu o coadă de topor chiar de tatăl lui.

Vezi și

O fetiţă de 7 ani din judeţul Galaţi a fost la un pas de moarte în noaptea de Revelion! Copilul a fost bătut cu o coadă de topor chiar de tatăl lui. Însă, în ciuda rănilor grave, ceilalţi membri ai familiei au dus fata la spital abia a doua zi. Tatăl a fost arestat pentru tentativă de omor.

Fetiţa de numai 7 ani a trecut printr-o traumă greu de imaginat. Micuţa a intrat în magazia unde tatăl tăia leme, fără să ştie că gestul său va provoca furia bărbatului. 

Iar după loviturile dure primite, copila n-a fost îngrijită de nimeni. Mama şi ceilalaţi doi fraţi ai ei se aflau la Vaslui, aşa că fetiţa a stat 30 de ore fără s-o vadă vreun medic. Abia a doua zi, când rănile i s-au agravat, a juns la spital. 

Oana Hancu, procuror Parchet Tribunal Galati: "A fost transportată cu ambulanţa la spitalul clinic de urgenţă pt copii din galaţi. a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă."

Roxana Bogdan Goroftei - UPU Spital Urgenta Copii Galati: "Copilul prezenta traumatism toraco abdominal, şoc hemoragic prin ruptură de splină. În acest moment, copilul este stabil hemodianmic şi respirator, cu o evoluţie favorabilă."

Însă va avea nevoie de nu mai puţin de 50 de zile de spitalizare. Timp în care, cei de la protecţia copilului, speră să-i găsească un loc în care să nu mai îndure violenţa tatălui.

Ciprian Groza, director adjunct la Direcţia de Protecţia Copilului Galati: "Vom căuta o soluţie, fie în familia extinsă, fie o vom lua în sistemul de protecţie, într-un centru sau la un asistent maternal."

Bărbatul agresiv plăteşte deja pentru fapta sa. Riscă până la 12 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de șapte ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce fost snopită în bătaie cu o coadă de topor, chiar de tatăl ei