Antena Meniu Search
x

Fetiţa care nu poate plânge, din nou pe un pat de spital

Fetiţa care nu poate plânge a ajuns din nou pe un pat de spital. Are meningită - o boală extrem de periculoasă pentru o adolescentă care a trecut prin atât de multe operaţii

Vezi și

Fetiţa care nu poate plânge a ajuns din nou pe un pat de spital. Are meningită - o boală extrem de periculoasă pentru o adolescentă care a trecut prin atât de multe operaţii

Tatăl a luat primul avion spre casă când a aflat că fetiţa lui este bolnavă. Bărbatul plecase la muncă în Germania să căştige bani pentru operaţiile de care mai are nevoie Amanda. În urmă cu şapte ani, copila a trecut pe lângă moarte, după ce acoperişul unui bloc a căzut peste ea. Acum, e din nou la spital. E suspectă de meningită.

În urmă cu şapte ani, Amanda a fost adusă la un spital din Bucureşti cu grave traumatisme cerebrale şi faciale. Avea atunci aproape opt ani, iar faţa ei era mutilată complet.

Amanda a intrat de două ori în comă. A doua oară, din cauza unei alte meningite - o complicaţie apărută după accident. Când s-a trezit, le-a spus părinţilor că un înger i-a şoptit să se întoarcă acasă.

Viaţa Amandei a fost de atunci o luptă continuă. De şapte ani, copila nu plânge, iar ochii ei se pot infecta oricând.

Doar o operaţie în străinătate, care costă 40 de mii de euro, o poate vindeca.

Amanda urmează să fie investigată la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. După accidentul care i-a schimbat viaţa, la judecătoria din Galaţi a urmat un proces care se judecă şi acum.

Nu s-a găsit vreun vinovat şi nimeni nu a plătit pentru cei şapte ani de suferinţă ai fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa care nu poate plânge, din nou pe un pat de spital