Antena Meniu Search
x

Fetiţa dispărută într-un canal cu apă, la Hunedoara, a fost găsită

Fetiţa de 7 ani, care a căzut în canalul de derivație a apei, din dreptul localității Bretea Română, a fost găsită de scafandri. Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, corpul fetiţei a fost găsit în apropierea locului unde s-a înecat micuţa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.07.2020, 23:16

Fetiţa care a căzut în canalul cu apă, la Hunedoara, a fost găsită - Observator
  • Pompierii au găsit-o pe fetiţa care a căzut în apă

Potrivit reprezentanților ISU Hunedoara, corpul fetiţei a fost găsit în apropierea locului unde s-a înecat micuţa. Copila era căutată de joi după-amiaza.

Ea a plecat, joi, la scăldat împreună cu sora ei de 15 ani, care a reușit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenție în stare de șoc.

"Fetiţa a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 16 ani, care a reuşit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenţie în stare de şoc. 12 pompieri militari caută fetiţa dispărută cu ajutorul bărcilor din dotare, asistaţi de o autospeciala şi un echipaj SMURD", a anunţat la momentul tragediei ISU Hunedoara.

Citeşte şi: Bunicul copilei dispărute într-un canal, în Hunedoara, și-a pierdut speranța: "Am iubit fetiţa asta enorm de mult"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fetiţa dispărută într-un canal cu apă, la Hunedoara, a fost găsită