Antena Meniu Search
x

Fidelitate şi dincolo de moarte. Un câine din Iaşi îşi aşteaptă stăpânul mort să se întoarcă acasă

Un câine din Iaşi demonstreză încă o dată că fidelitatea acestor animale este de netăgăduit. Patrupedul stă cuminte şi îşi aşteaptă stăpânul să se întoarcă acasă.

de Monica Palade

la 14.05.2021, 16:40

De câteva zile este extrem de trist şi suferă că nu şi-a mai văzut omul. Nu ştie că acesta nu va mai veni niciodată. Şi asta pentru că a fost ucis în propria casă de doi vecini.

Ucis în propria casă

Bărbatul din satul Cozia, comuna Costuleni, judeţul Iaşi, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit fără viaţă de către poliţişti, alertaţi de verişoara sa că nu a mai fost văzut şi nu ştie nimic de el de câteva zile.

Oamenii legii s-au deplasat la casa omului, unde au dat peste cadavru. Pe corpul bărbatului s-au găsit mai multe urme de violenţă, ceea ce i-a determinat pe anchetatori să concluzioneze că este vorba de o crimă.

Pe acelaşi subiect

Victima era cunoscută în localitate ca fiind un bărbat agresiv şi extrem de rău, iar vecinii îl acuzau chiar că le fură de prin gospodării. În urmă cu câteva zile, bărbatul s-ar fi încăierat cu un alt sătean, iar cercul de suspecţi s-a restrâns astfel. Poliţiştii au reuşit să reţină şi doi suspecţi în acest caz, un tânăr de 36 de ani şi un altul de 32 de ani.

Suferinţa unui câine singur

Individul ucis nu era căsătorit, nu avea copii şi locuia singur. Tot ce avea al lui era căţelul, căruia nu îi păsa cât de rău era omul, pentru că era al lui. Aşa se face că de trei zile, de când trupul bărbatului a fost ridicat din casă, patrupedul suferă. A rămas la poartă şi îl aşteaptă să vină.

Acolo a fost surprins şi în ziua în care stăpânul său a fost înmormântat. E extrem de trist şi la fiecare maşină care trece şi la oricine se apropie de el, tresare. Ca un om, oftează şi îşi lasă capul pe lăbuţe atunci când îşi dă seama că nu e el. Nu e cel pe care îl iubeşte din toată inima lui de căţel.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Iaşi Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fidelitate şi dincolo de moarte. Un câine din Iaşi îşi aşteaptă stăpânul mort să se întoarcă acasă