Antena Meniu Search
x

Filmul scandalului in urma caruia fotbalistul Gabriel Tamas a fost arestat

Gabriel Tamas ar putea sa nu mai joace niciodata la Nationala. Politistii i-au dat un cartonas rosu, dupa ce fundasul a faultat usa de la intrarea unui bloc.

Vezi și

Baut bine si, banuiesc politistii, drogat, fotbalistul a vrut cu orice pret sa intre in scara unui bloc. Din cateva lovituri, a rupt usa de la intrare. Obosit probabil dupa aceasta executie, a adormit pe hol. S-a trezit mai tarziu, la politie, unde ar mai fi distrus o incapere. Pentru asta a primit interdictie de a iesi din tara timp de o luna.

Satul sa marcheze doar pe terenul de fotbal, fundasul Nationalei a decis sa inscrie si in usa unui bloc din Capitala.

S-a intamplat pe strada Iancu de Hunedoara, la ora opt dimineata. Infierbantat si vizibil ametit, fotbalistul a ajuns in fata unui bloc. A vrut sa intre, dar n-a putut. Usa era blocata, asa ca a inceput sa traga de ea.

N-a functionat. Enervat la culme, Gabi Tamas a inceput sa o loveasca cu piciorul. Sut dupa sut, si usa a inceput sa cedeze. Din cateva lovituri, o bucata s-a desprins.

Bucuros de izbanda, fotbalistul s-a strecurat cu un mic dribling in scara blocului. Inauntru, femeia de serviciu se minuna de circul la care a asistat.

Dupa spusele martorilor, Gabi Tamas s-ar fi dat jos dintr-o masina si ar fi incercat sa intre in scara blocului. Acolo, a intalnit opozitia femeii de serviciu care nu i-a dat drumul la usa. A bruscat usa, nu s-a deschis, asa ca a spart partea de jos si a continuat circul in scara blocului.

Speriata, femeia a cerut ajutorul vecinilor si al administratorului blocului. Pana sa ajunga acestia, fotbalistul de la Nationala a cedat.

In ciuda conditiei fizice, fotbalistul Gabriel Tamas nu a putut sa urce decat un singur etaj. Dupa care, obosit si derutat s-a lungit cat e de mare pe palierul etajului unu, de unde doar politistii au mai putut sa-l ridice.

Tamas nu i-a primit foarte bine si nici nu a stiut sa le spuna ce cauta in blocul cu pricina. Iar politistii l-au dus la sectie in catuse. Tot in catuse a ajuns si dupa ce ar fi devastat si mobila din camera in care a fost tinut. N-a fost foarte prietenos cu agentii, desi tatal lui este nimeni altul decat seful Politiei din Poiana Brasov.

La cateva ore dupa ce a fost luat de politisti, Tamas trebuia sa se prezinte sub comanda selectionerului, in cantonamentul de la Mogosoaia. N-a mai ajuns acolo.

Piturca l-a exclus pe Tamas de la nationala pentru amicalul cu Trinidad-Tobago, dar se mai gandeste daca-l da afara definitiv.

Paguba, in valoare de 3.000 de lei, este o nimica toata pentru un fotbalist platit cu un milion de euro pe sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Filmul scandalului in urma caruia fotbalistul Gabriel Tamas a fost arestat