Antena Meniu Search
x

Firmele specializate în cadouri sofisticate, tot mai căutate de 8 Martie

Ziua Femeii este aproape, aşa că bărbații deja se gândesc la cadoul perfect! Unii nu-şi bat capul prea tare şi merg la sigur doar cu flori sau cu dulciuri. Alţii - conştienţi că lipsa de inspiraţie le-ar putea deranja pe partenele lor - apelează la serviciile unor firme. Angajaţii de acolo se ocupă de tot, cap-coadă.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 17:43

Vezi și

Ziua Femeii este aproape, aşa că bărbații deja se gândesc la cadoul perfect! Unii nu-şi bat capul prea tare şi merg la sigur doar cu flori sau cu dulciuri. Alţii - conştienţi că lipsa de inspiraţie le-ar putea deranja pe partenele lor - apelează la serviciile unor firme. Angajaţii de acolo se ocupă de tot, cap-coadă. Cumpără cadoul, îl ambalează frumos, după care aşteaptă să fie ridicat de cel care l-a comandat. Iar domnii sunt cât se poate de mulţumiţi. Poate dau un ban în plus, dar nimeni nu le poate reproşa că nu s-au străduit să ofere ceva deosebit.

De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate. Sunt copleşite de cadouri, flori şi cuvinte frumoase. Sau, cel puţin, aşa ar fi ideal. Din comoditate sau de frica de nu a dat greş sau pentru că, pur şi simplu, nu au timp, mulţi bărbaţi apelează la firme specializate ca să le facă femeilor importante din viaţa lor cadoul perfect. Este şi cazul lui Alex, care sărbătorește de Ziua Femeii și doi ani de când este împreună cu iubita lui, iar surpriza trebuie sa fie una aparte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și, bineneînţeles, pentru ca darul să fie perfect, nu trebuie să uităm de flori. Buchetele cu flori de sezon, puternic parfumate, sunt preferate de bărbaţii care vor să-şi arate aprecierea faţă de iubite sau soţii.

Cei care vor să-şi impresioneze femeile din viaţa lor apelează la aranjamente mult mai sofisticate.Însă şi doamnele trec în această perioadă pragul florăriilor pentru a face un cadou parfumat mamelor, prietenelor sau chiar profesoarelor copiilor lor.

8 martie a fost declarată Ziua Internaţională a Femeii în 1910, la New York. Apoi acum 101 ani, pe 8 martie, femeile din Rusia au obţinut dreptul de vot. Iar ziua a devenit sărbătoare oficială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Firmele specializate în cadouri sofisticate, tot mai căutate de 8 Martie