Antena Meniu Search
x

Flacari uriase au cuprins un depozit de componente de frigidere din Gaesti!

Flacari uriase au cuprins astazi un depozit de componente de frigidere din Gaesti! Un fum ca o perdea groasa a acoperit cerul dupa ce incendiul a mistuit hala unde erau depozitate deseurile, iar sute de tone de produse chimice arse au imbacsit orasul

Vezi și

Oamenii spun ca au vazut cerul negru, deodata. Era ora 10:30, iar martorilor le-a fost prea teama sa intervina cumva. N-au putut decat sa cheme pompierii. In timpul acesta, tone de deseuri din poliuretan din depozitul de componente de frigidere ardeau. Iar focul se putea extinde oricand la casele din apropiere.

Periculos a fost si acum aproape trei luni, cand un alt incendiu, tot aici, a facut prapad. Localnicii cred ca focul ar fi fost pus intentionat, pentru ca distrugerea legala a deseurilor ar costa societatea zeci de mii de lei.

Sase autospeciale au fost aduse de urgenta si au stins focul violent in trei ore. Pompierii vor stabili cauzele exacte ale incendiului. Reprezentantii depozitului nu au putut fi contactati de jurnalisti pentru a raspunde acuzelor oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Flacari uriase au cuprins un depozit de componente de frigidere din Gaesti!