Antena Meniu Search
x

Florin Piersic, aniversare pe scenă. Actorul a împlinit 82 de ani

La 82 de ani, Florin Piersic e mai energic şi mai vesel ca niciodată. De ziua lui, nu putea fi departe de magia scenei.

Vezi și

La 82 de ani, Florin Piersic e mai energic şi mai vesel ca niciodată. De ziua lui, nu putea fi departe de magia scenei. A fost însă atât de emoţionat încât, la un moment dat, i-a spus partenerei că ar vrea să întrerupă spectacolul, pentru a mulţumi publicului.

Chiar astăzi, când nu voiam să ştie nimeni că am îmbătrânit aşa de tare, dumneavoastră aţi cumpărat bilete, că bănuiesc că mulţi aţi luat bilete, n-aţi intrat pe blat.

Florin Piersic şi-a serbat, din nou, ziua de naştere pe scenă. Artistul a ajuns la Constanţa, unde spectatorii l-au văzut alături de Medeea Marinescu în piesa "Străini în noapte.

A fost o reprezentaţie plină de emoţii, aşa cum a recunoscut actorul la final. Iar publicul a sorbit vorbele artistului. La 82 de ani, Florin Piersic are admiratori de toate vârstele.

Filme în care actorul a întrupat zeci de personaje. O ardoare care l-a ţinut pe artist 60 de ani pe scenă. A debutat pe scena Teatrului Naţional în 1959. Remarcat pentru naturaleţea jocului şi fizicul robust, a făcut în scurt timp şi trecerea la film. Este considerat acum unul dintre cei mai buni actori români din toate timpurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Florin Piersic, aniversare pe scenă. Actorul a împlinit 82 de ani