Antena Meniu Search
x

Florin Salam a blocat un drum european

Florin Salam a reusit performanta de a bloca un drum european. S-a dus sa cante in patria palatelor cu turnulete: la Buzescu si i-a incins asa de tare pe petrecareti, incat au mutat cantarea in plina strada.

Vezi și

Zeci de masini au asteptat o pauza de respiratie a manelistului ca sa-si poata continua drumul. Politistii n-au reusit sa faca ordine, ba chiar au stat sa asculte dedicatii de la Florin Salam.

In plina strada, cantaretul de manele si instrumentistii sai au facut spectacol. Au cantat dupa dedicatie si au primit bani fara numar de la petrecareti. Pentru oamenii in uniforma, dedicatiile au venit gratis: „Traiasca Politia Romana’.

Politistii n-au venit invitati la chef, ci sesizati de oamenii din localitatea Buzescu. Insa n-au facut nimic pana cand cantaretul de manele nu si-a terminat numarul.

Petrecerea a continuat in acelasi fel. Cu galagie, in mijloc de strada. Masinile si-au facut cu greu loc printre cantaretii plin de energie si petrecaretii plini de bani. Politistii n-au facut decat sa elibereze o banda. Manelistul si-a adaptat si versurile la situatia creata: „C-a vazut toata lumea/Am oprit circulatia”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Florin Salam a blocat un drum european