Antena Meniu Search
x

Video Florin Salam a primit o amendă cât o dedicație la priveghiul lui Babi de la Vâlcea, un bărbat găsit împușcat în SUA

Cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam a fost amendat cu 2.500 de lei după ce a participat la priveghiul lui Babi de la Vâlcea, un bărbat găsit împușcat în Statele Unite. Peste 120 de persoane au venit la evenimentul din Râmnicu Vâlcea, spart de forțele de ordine din cadrul Poliției și Jandarmeriei.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 18:12

Florin Salam, la priveghiul lui Babi de la Vâlcea
Florin Salam, amendat de polițiștii vâlceni după un priveghi - captură video Youtube / Silidor Salam

Poliția de la Rutieră și Ordine Publică, precum și Jandarmeria Vâlceană, au intervenit la priveghiul organizat în dată de 29 mai, într-un imobil din zona Știrbei - Vodă, din Râmnicu Vâlcea, unde au găsit peste 120 de participanți. Aceștia veniseră să-l asculte pe Florin Salam cântând melodii de jale.

Potrivit ziare.com, dintre toți participanții cea mai mare amendă a primit-o chiar Florin Salam - 2.500 de lei. Având în vedere însă suma mare pe care a strâns-o la cântărea de la priveghi, după cum se observă chiar din postările de pe Youtube, unii consideră că sancțiunea este insignifiantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au dat 27 de amenzi

"Persoanelor prezente li s-a adus la cunoștință că participarea la astfel de evenimente este interzisă. Au fost aplicate, deocamdată, 27 de sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020, în suma de 3.500 de lei, fiind sancționat atât organizatorul, cât și participanții", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Cătălin Udrea.

Ulterior, aceeași sursă a precizat că alte 15 sancțiuni au fost aplicate de către jandarmi, în suma de 1.700 de lei, dar încă nu au fost centralizate toate datele, ceea ce înseamnă că și alți participanți ar putea fi sancționați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Florin Salam a primit o amendă cât o dedicație la priveghiul lui Babi de la Vâlcea, un bărbat găsit împușcat în SUA