Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Florin Tuila, primar zburdalnic

Un primar bun trebuie sa fie gospodar! Auzim asta la orice campanie electorala. Insa un edil din Gorj are metodele lui unice de a-si tine electoratul aproape. Secretul sau - un barometru sexual

Vezi și

Primaria comunei Catunele din judetul Gorj. O cladire mai rosie decat felinarul din Amsterdam. Suntem intampinati de niste lei si de un primar cu un zambet cat Jiul. Este Florin Tuila. Poate cel mai strangator primar din tara.

"De cand sunt la primarie, am colectat tot ce mi s-a parut deosebit, cadouri sau diverse ocazii, aceste suveniruri pe care le-am asezat in vitrina", a marturisit edilul. Asa a ajuns sa aiba o vitrina universala. Una care impaca pe toata lumea. Are Biblia langa sticla de Whisky si pe Iisus Hristos langa Nicolae Ceausescu", a marturisit edilul.

Nu ne putem concentra sa avem o discutie serioasa nici macar trei secunde. Pe birou, langa esarfa tricolora se afla un ceas biologic, sa-i spunem. "Este primit cadou de la viceprimar, a facut furouri acest cadou. Oamenii spun ca masoara temperamentul", a spus barbatul. Noi l-am prins pe primar intr-o stare aparte: zburdalnic. Se putea si mai bine.

Cine verifica starea primarului? Cum cine? viceprimarul. Cel care i-a luat si cadoul. "Asta mi s-a parut cadoul cel mai potrivit. In fiecare dimineata si in functie de starea de spirit ii potrivim piciorul. Starea lui este Zburdalnic si Gata de Actiune, tot timpul!", a spus viceprimarul.

Singurele care nu rad la gluma edilului sunt angajatele primariei. "A fost o gluma, a fost un cadou, care s-a transformat intr-o prostie!", a zis una dintre ele. In schimb, localnicii n-au nicio problema. "O avea, dar eu nu stiu ce face el. Am auzit ca e om ca lumea, nu e zburdalnic", a spus o femeie.

Fie ca e motait, fie ca e gata de actiune, primarul din Catunele ramane preferatul locuitorilor comunei. A ajuns la al treilea mandat si e mai zburdalnic ca niciodata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL! Florin Tuila, primar zburdalnic