Antena Meniu Search
x

Fostul ministru Adrian Cioroianu a rămas fără iubită

Fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, şi iubita lui, soprana Alexandra Coman, nu mai formează un cuplu. Cea care a decis să pună capăt relaţiei care dura de mai bine de 10 ani, este chiar artista.

Vezi și

 Fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, şi iubita lui, soprana Alexandra Coman, nu mai formează un cuplu. Cea care a decis să pună capăt relaţiei care dura de mai bine de 10 ani, este chiar artista.

Spune că ea şi fostul politician au evoluat diferit, că dragostea s-a stins şi, la mijloc, n-a mai rămas decât prietenie. Adrian Cioroianu şi Alexandra Coman s-au despărţit, după 10 ani de relaţie. Cea care a pus punct este chiar iubita fostului ministru de externe.

Nimic nu prevestea norii negri din viaţa de cuplu a celor doi. Toată lumea aştepta nunta, nicidecum despărţirea. Adrian Cioroianu şi iubita lui au fixat data nunţii de mai multe ori, dar niciodată mariajul nu s-a înfăptuit. ceva efect În 2007, Alexandra povestea radioasă despre cum va fi mireasă.

El: politician, istoric, profesor, eseist şi jurnalist. Ea: o sprană de succes care s-a pregătit alături de Luciano Pavarotti şi care a cântat alături de nume mari precum Placido Domingo sau Jose Carrreras. Au susţinut de fiecare dată că de vină pentru nunta care nu a mai avut loc a fost. timpul prea puţin şi programul încărcat.

Fosta viitoare soţie spune că nu mai e nicio şansă de împăcare. De altfel, soprana a postat un mesaj pe contul ei de socializare în care anunţa că se simte liberă. 

Gurile rele spun că în viaţa lui Adrian Cioroianu ar fi apărut o altă femeie. Alexandra Coman spune însă că decizia ei de-a pune capăt relaţiei nu are legătură cu aceste zvonuri.

Adrian Cioroianu a fost căsătorit o singură dată. A divorţat de prima soţie, Luminiţa, în 2002, după un mariaj de 9 ani. Din acea relaţie, fostul ministru de externe are un băiat de 15 an

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Fostul ministru Adrian Cioroianu a rămas fără iubită