Antena Meniu Search
x

Fratele lui Ionuţ Anghel a participat la primul lui protest împotriva cîinilor vagabonzi

Fratele lui Ionuţ a participat la primul lui protest. Părinţii au ieşit cu el în stradă, alături de alţi oameni nemulţumiţi că autorităţile nu au reuşit să pună în aplicare legea câinilor vagabonzi.

Vezi și

Mai exact, deşi legea există de trei luni, nimeni nu ştie care vor fi normele prin care se va pune în practică. În faţa Palatului Victoria, oamenii au fluturat pancarte. Dar şi baloane galbene. Aşa cum îi plăceau băieţelului care a pierit în colţii maidanezilor.

Andrei se plimbă printre protestatari şi ascultă tăcut ce strigă adulţii la megafon. Ştie că manifestarea a fost organizată pentru fratele lui, Ionuţ. Are în mână trei baloane. Galbene, cum îi plăceau fratelui său mai mic.

După trei luni de la tragedie, fiul cel mare al familiei Anghel încă urmează şedinţe de terapie cu un psiholog.

Nu a trecut peste eveniment şi încă mai visează urât noaptea. În urmă cu o lună acesta a fost audiat pentru prima oară de anchetatori.

Tatăl lui Ionuţ aşteaptă finalizarea anchetei şi susţine că principalul vinovat pentru tragedie este administratorul terenului pe care Ionuţ a fost ucis.

Familia Anghel e indignată şi de faptul că deşi există o lege adoptată pentru maidanezi, Guvernul încă nu a reuşit să o pună în aplicare.

Oamenii susţin că nu vor înceta să protesteze până la rezolvarea problemei. Cei de la ANSVSA au depăsit termenul de 60 de zile în care ar fi trebuit să prezinte normele. Ori acestea trebuie supuse aprobării specialiştilor din 5 ministere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fratele lui Ionuţ Anghel a participat la primul lui protest împotriva cîinilor vagabonzi