Antena Meniu Search
x

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza cursuri gratuite de limba engleză pentru copii

S-au mobilizat, au căutat cei mai buni profesori şi au dat startul proiectului online  Improve your English-Speaking Skills.

de Redactia Observator

la 16.07.2020, 11:34

Vezi și
  • Sute de copii s-au înscris deja.
  • Cursurile se vor desfăşura online.

Pentru a veni în sprijinul copiilor care îşi doresc să înveţe şi în vacanţa de vară, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza cursuri gratuite de limba engleză. Sute de copii s-au înscris deja la cursurile ce se vor desfăşura online, pe platforma Zoom.

Elevi din toate colțurile tării s-au înscris la cel mai important curs online, cursul de îmbunătățire a limbii lui Shakespeare. Participanții au acces la un modul de 8 cursuri antrenante, bogate în surprize și descoperiri, care au ca scop îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză.

Beatrice: Vreau sa particip la cursul de engleză organizat de Fundatia Dan Voiculescu, deoarece vreau să îmi dezvolt cunoștințele de engleză. Îi mulțumesc Fundației Dan Voiculescu pentru că mă ajută să mă dezvolt, într-o perioadă neprietenoasă.

Oana: Cursul de Limba engleză este foarte bun pentru noi, pentru că ne ajută la dezvoltarea vocabularului. Cursul fiind gratuit este foarte ușor de accesat și ne poate ajuta foarte mult, pentru a ne putea dezvolta cunoștințele de limba engleză.

Abilități dezvoltate și implementate de unul dintre cei mai buni profesori de limba engleză, Profesorul coordonator al Clubului de Excelență, Dana Vasilescu.

Un dascăl ce coordonează de 12 ani Centrul de examene Cambridge, posesor al Certificatului de membru Silver al Programului de Parteneriat "Advantage" din cadrul Consiliului Britanic din anul 2013, manager de proiect internațional în parteneriat cu șase țări.

Dana Vasilescu profesor Fundația Dan Voiculescu: Sunt niște sesiuni de comunicare în limba engleză. Prin acest proiect copiii vor avea oportunitatea să își exprima opiniile, propriile păreri și de a dezvolta niște teme de interes în actualitate.

Raul are 12 ani și este pasionat de limba engleză. Își dorește sa învețe să citească și să vorbească fluent, iar peste ani să poată să obțină și certificatul Cambridge.

Raul: Este o oportunitate foarte bună pentru a continua studiile pe perioada verii, pentru o îmbunătățire a vocabularului în limba engleză. Plănuiesc să am o diplomă de Cambridge, să fiu foarte fluent în limba engleză, iar acest curs simt că mă poate ajuta foarte mult.

Cursurile și temele se vor desfășura sub titlul IMPROVE YOUR ENGLISH-SPEAKING SKILLS și vor conține doar activități de conversație în limba engleză.

Activitatea la curs va fi împărțită pe grupe de vârstă, respectiv: 8-14 ani și 15-18 ani. Fiecare grupă va avea maxim 20 de copii.

Dana Vasilescu, profesor Fundația Dan Voiculescu: Se vor face niște grupe de vârstă, se vor desfășura pe o platformă online, cu un număr limitat de copii, pe fiecare sesiune. Este o oportunitate pentru ei, să aibă parte de un curs în care să își exprime părerile. 

Înscrierile pentru cursul de limba engleză se vor încheia pe 19 iulie. Pentru a participa la acest curs, copiii trebuie să intre pe site-ul Fundației Dan Voiculescu și să completeze un formular de înscriere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va organiza cursuri gratuite de limba engleză pentru copii