Antena Meniu Search
x

Furtuna din Dobrogea a impiedicat interventia unui elicopter SMURD

Furtuna care s-a abatut asupra Dobrogei a ingreunat si interventia medicilor, la un accident rutier grav. Sapte oameni au fost raniti pe o sosea din judetul Tulcea, in urma impactului puternic intre doua masini.

Vezi și

Echipajele de ambulanta sosite la fata locului au solicitat ajutorul unui elicopter SMURD, insa acesta nu a putut decola din cauza vantului puternic.

Pe o ploaie torentiala, medicii au alergat din ambulanta in ambulanta sa evalueze starea ranitilor. Patru dintre ei aveau nevoie urgenta de investigatii medicale amanuntite.

Elicopterul pe care l-au chemat in ajutor nu s-a putut ridica de la sol din cauza vantului puternic. Din fericire, starea victimelor nu s-a agravat pe drum.

Accidentul s-a produs intr-o curba periculoasa. Unul dintre soferi a pierdut controlul volanului, iar masina a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de celalalt autoturism. Soferii si pasagerii de pe locurile din dreapta au scapat cu viata doar pentru ca purtau centurile de siguranta. In masina care a derapat se aflau mai multi tineri, care se indreaptau spre casa intr-o comuna din apropiere. Soferul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Furtuna din Dobrogea a impiedicat interventia unui elicopter SMURD