Antena Meniu Search
x

Gabi Orban, un biciclist de Cartea Recordurilor

Este oficial! România apare, din nou, în Cartea Recordurilor. De data aceasta, pe două roţi. Un tânăr din Sfântul Gheorghe a reuşit dubla performanţă.

Vezi și

 Este oficial! România apare, din nou, în Cartea Recordurilor. De data aceasta, pe două roţi. Un tânăr din Sfântul Gheorghe a reuşit dubla performanţă. Gabi Orban, un biciclist de 25 de ani, a reuşit să doboare două recorduri mondiale.

Două recorduri în total, omologate de Guiness Book. Gabi Orban a parcurs cu spatele, pe bicicletă, o distanţă de 27,58 de metri. Şi a reuşit să sară de 309 ori, pe o singură roată. Un record relaxat faţă de cel stabilit de un italian în 2012, de 240 de sărituri.

Gabi a muncit pentru amândouă. Să ajungi la o asemenea performanţă nu e la fel de lejer ca mersul pe bicicletă. Pentru tânărul din Sfântu Gheorghe, anii au curs pe două roţi.

Iar totul în viaţa şi înfăţişarea lui Gabi vorbeşte despre pasiunea lui. Dacă nu reuşeşte să trăiască din ceea ce iubeşte în România planul B ar putea să îl ducă pe Gabi pe calea străinătăţii, acolo unde crede că ar avea mai multe şanse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gabi Orban, un biciclist de Cartea Recordurilor