Antena Meniu Search
x

Gasca Zurli prezinta in premiera nationala spectacolul „Hai la masa!"

Gasca Zurli prezinta in premiera nationala spectacolul „Hai la masa!", o productie noua, savuroasa, pe placul celor mici si a celor mari.

Vezi și

Gasca Zurli prezinta in premiera nationala spectacolul „Hai la masa!", o productie noua, savuroasa, pe placul celor mici si a celor mari, prin care aceasta isi propune sa ii împrieteneasca pe copii cu mancarea bună, cu apa și, mai ales, cu statul la masă.

Astfel, in octombrie si noiembrie, Gasca Zurli ajunge in Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Botoșani, Bacău, Galați, Sibiu și București. Este un spectacol unic, o productie cu personaje și cantece noi, un spectacol de lumini fantastic si o super desfasurare de forte. 10 orase, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcursi de-a lungul și de-a latul tarii, nenumarate emotii si milioane de pupici cu sclipici.

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. „Hai la masa!" demontează ideea că „masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cît mănâncă.

Versurile noilor cantece poarta semnatura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună. Premiera spectacolului va avea loc la inceputul lunii octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gasca Zurli prezinta in premiera nationala spectacolul „Hai la masa!"