Antena Meniu Search
x

Gașca Zurli a deschis târgul de Crăciun din Constanța

Târgurile de Crăciun aduc atmosfera celei mai frumoase perioade din an în tot mai multe oraşe. Aseară, a venit şi rândul Constanţei. Spiritul sărbătorilor a fost adus aici de Gaşca Zurli printr-un spectacol care i-a fascinat pe cei mici.

Vezi și

Târgurile de Crăciun aduc atmosfera celei mai frumoase perioade din an în tot mai multe oraşe. Aseară, a venit şi rândul Constanţei. Spiritul sărbătorilor a fost adus aici de Gaşca Zurli printr-un spectacol care i-a fascinat pe cei mici. Au urmărit cu ochii mari fiecare personaj, iar apoi şi-au mutat privirea pe cer, la un foc de artificii impresionant. Şi dacă la malul mării e abia începutul sărbătorii, la târgul din Capitală, la o săptămână după inaugurare, în Piaţa Constituţiei încă e forfotă mare. 

Odată cu aprinderea bradului înalt de 25 de metri, la malul mării s-a dat oficial startul sărbătorilor de iarnă. Sute de copii au vrut să fie siguri că nu ratează momentul.

Spectacolul s-a mutat apoi pe scenă. Gaşca Zurli a adus magia printre cei mici, care au cântat şi au dansat toată seara alături de personajele lor preferate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Târgul din parcul Ţara Piticilor îi aşteaptă timp de o lună pe toţi şi la atelierele de dulciuri şi jucării sau la căsuţele cu bunătăţi.

În tot acest timp, în Capitală, Târgul de Crăciun e la fel de plin şi la o săptămână după deschidere. Într-o seară de sâmbătă ce poate fi mai tentant decât.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gașca Zurli a deschis târgul de Crăciun din Constanța