Antena Meniu Search
x

Gest făcut de voluntarii din Europa. Au trimis peste 2500 de pachete pentru copiii săraci din România, de 1 iunie

Peste 2500 de copii nevoiaşi, de toate vârstele au primit un zâmbet "la punguţă", cu ocazia zilei de 1 iunie. Este un gest din suflet, pentru mii de suflete făcut de voluntarii RoOmenia, aflaţi la mii de kilometri distanță, în Europa.

de Cristina Dimulescu

la 30.05.2022, 22:30

RoOmenia a trimis peste 2500 de pachete cadou pentru copii, de 1 iunie
RoOmenia a trimis peste 2500 de pachete cadou pentru copii, de 1 iunie - RoOmenia

Pentru zeci de mii de copii din România, 1 iunie înseamnă doar o zi ca oricare alta. Sunt copii care s-au născut în familii sărace, copii care de cele mai multe ori se duc flămânzi noaptea la culcare. 

Există însă şi oameni care se gândesc la aceste suflete şi de 1 iunie încearcă să le aducă un zâmbet pe chipurile maturizate mult prea devreme.  

Voluntarii RoOmenia au trimis peste 2500 de pachete copiilor nevoiaşi

Aşa se face că, voluntarii RoOmenia păstrează tradiţia şi vin în sprijinul copiiilor fără copilărie. 

Pe acelaşi subiect

De 1 iunie, peste 2500 de copii mici şi mari au primit în dar zâmbete "la punguţă". Nu au fost uitate nici persoanele de vârsta a treia, care au fost îndulcite cu un cozonac.

Încă o dată românii din Diaspora sunt un exemplu care demonstrează solidaritate, empatie, omenie. Gestul făcut de voluntarii noștri nu doar ajută, ci și inspiră, spun reprezentanţii RoOmenia. 

Din păcate, sunt mulţi alţi copii fără posibilităţi financiare, iar realitatea este una cruntă. Potrivit statisticilor, 21% dintre copii consideră că nu sunt decât uneori sau niciodată fericiți, 10% din copii se duc seara în pat flămânzi la culcare, 17% din copiii parcurg peste 8 km zilnic pe jos ca să ajungă la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gest făcut de voluntarii din Europa. Au trimis peste 2500 de pachete pentru copiii săraci din România, de 1 iunie