Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gestul făcut de un craiovean care a găsit o geantă plină cu bani, care aparţinea unei bătrâne!

Un bărbat din Craiova a găsit pe stradă o geantă de damă în care se aflau o sumă aproape 3.500 de lei şi documente de identitate şi a predat-o poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 07.11.2017 , 11:31

Un bărbat din Craiova a găsit pe stradă o geantă de damă în care se aflau o sumă aproape 3.500 de lei şi documente de identitate şi a predat-o poliţiştilor, iar în momentul în care acesta povestea oamenilor legii locul unde găsise geanta, proprietara, o femeie în vârstă de 60 de ani, venise la sediul Poliţiei să anunţe pierderea, scrie News.ro

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 50 de ani s-a prezentat la sediul Secţiei 3 Poliţie, spunând că a găsit o geantă în care se afla o sumă mare de bani.

El a declarat oamenilor legii că, în timp ce se deplasa pe strada Împăratul Traian din Craiova, a găsit o geantă de damă, de culoare neagră, în care a observat o sumă importantă de bani, precum şi documente de identitate.

Articolul continuă după reclamă

El a verificat zona pentru a găsi persoana care a pierdut geanta respectivă, însă nu a observat pe nimeni.

După aceea, bărbatul a mers la Poliţie şi a predat poliţiştilor geanta în care se aflau 3.370 de lei şi documente de identitate.

În momentul în care bărbatul le povestea poliţiştilor detalii privind locul unde a găsit geanta, proprietara acesteia, o femeie de 60 de ani din Craiova, s-a prezentat la sediul unităţii de Poliţie pentru a sesiza pierderea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Gestul făcut de un craiovean care a găsit o geantă plină cu bani, care aparţinea unei bătrâne!