Antena Meniu Search
x

Ghid de recomandări pentru creştinii ortodocşi aflaţi, în vacanţe, pe litoral

Ştim că există tot felul de recomandări când mergem în vacanţă. De la medici, de la OPC, de la agenţiile de turism, de la părinţi, bunici, prieteni. Însă, de câteva zile, mai avem un o listă.

de Redactia Observator

la 26.07.2019, 11:25

Vezi și

Ştim că există tot felul de recomandări când mergem în vacanţă. De la medici, de la OPC, de la agenţiile de turism, de la părinţi, bunici, prieteni. Însă, de câteva zile, mai avem un o listă. Un ghid de recomandări pentru creştinii ortodocşi aflaţi, în vacanţe, pe litoral. Sfaturile au fost fost publicate pe Facebook de agenţia de ştiri a Patriarhiei Române.

Ghidul bunului creştin conţine opt sfaturi de urmat în vacanţa pe litoral. Spre exemplu, când stau la soare, pe şezlog, oamenii ar trebui să citească lecturi duhovniceşti şi să aibă la ei mătănii atunci când se plimbă pe plajă. Puţini sunt însă cei care ţin cont de aceste recomandări.  

Chiar dacă sunt în vacanţă, credincioşii ar trebui să ţină post sau să meargă duminica la slujbă. Şi să se orienteze către lucrurile care.zidesc sufleteşte. Tinerii veniţi la distracţie şi relaxare spun însă că îndrumările bisericii sunt exagerate, pentru că le este greu să evite excesele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi într-adevăr, cei care par să respecte regulile creştine sunt trecuţi de prima tinereţe.

Lista cu cele opt reguli a fost postată pe pagina de Facebook a Patriarhiei Române, unde a stârnit un val de reacţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ghid de recomandări pentru creştinii ortodocşi aflaţi, în vacanţe, pe litoral