Antena Meniu Search
x
LIVE

Becali a recunoscut in fata judecatorilor ca a vrut sa le dea bani fotbalistilor de la U Cluj

Gigi Becali a ajuns, din nou, in fata judecatorilor, sa dea explicatii in dosarul “Valiza”. In fata magistratilor, Becali a facut dezvaluiri uluitoare. Procesul de azi are o miza uriasa. De el depinde viitorul Stelei. Dar si cat va mai ramane finantatorul echipei dupa gratii

la 27.05.2013, 16:41
Vezi și

Un om obisnuit sa umble numai cu Maybach-ul. Astazi, Gigi Becali a ajuns in fata magistratilor cu duba. In loc de bodyguarzi, l-au pazit cativa gardieni. La intrarea in sala de judecata, omul de afaceri a ridicat mainile incatusate deasupra capului si a spus: "Chiar in ghearele mortii de ma veti duce, Domnul este cu mine!"

In sala, si-a revazut si cativa apropiati, unii trimisi si ei in judecata in dosar. Victor Piturca, Teia Sponte si Meme Stoica. Cu totii au fost achitati in prima faza, dar procurorii au facut recurs. Pe langa libertate, in joc a fost si o valiza cu un 1.700.000 de euro. Cu acesti bani, in 2008, Becali ar fi incercat sa-i mituiasca pe fotbalistii de la Universitatea Cluj sa obtina un rezultat bun in meciul cu rivalii de la CFR. "Am dorit sa dau acesti bani cu titlul de premiere", a spus Becali in fata judecatorilor.

In plus, patronul Stelei spera ca argumentele sa-i convinga pe magistrati. O noua condamnare i-ar putea prelungi zilele de arest.

Dosarul Valiza se judeca de cinci ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Becali a recunoscut in fata judecatorilor ca a vrut sa le dea bani fotbalistilor de la U Cluj