Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a trecut fără niciun cuvânt printre jurnalişti

Gigi Becali a mers azi la slujba de Florii. A condus chiar el până la biserica din Pipera, apoi şi-a luat soţia de mână şi a trecut fără niciun cuvânt printre jurnalişti

Vezi și

Gigi Becali a mers azi la slujba de Florii. A condus chiar el până la biserica din Pipera, apoi şi-a luat soţia de mână şi a trecut fără niciun cuvânt printre jurnalişti

E hotărât să dispară din viaţa publică, după eliberarea din închisoare. 

Pentru prima oară după aproape doi ani, Gigi Becali e din nou şofer. A ajuns biserica din Pipera la volanul unui bolid vişiniu.

Şi-a luat soţia de mână şi a mers să asculte slujba de Florii. Apoi, a mai stat câteva minute în curtea bisericii, înconjurat de vechile lui cunoştinţe. La ieşire, un cerşetor a încercat să-i câştige bunăvoinţa. Dar Becali l-a refuzat tranşant. Mai discret ca niciodată, a trecut fără niciun cuvânt printre jurnalişti.

Jurământul tăcerii e definitiv, spune Becali.

A promis că nu mai vorbeşte, după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare.

"Reabilitarea" lui Gigi Becali a durat un an şi zece luni. A executat doar două treimi din pedeapsă şi i-a convins pe judecători că e suficient. După gratii, a scris cărţi, a muncit la Academia lui Hagi, s-a rugat şi, spune el, a învăţat să tacă.

A vorbit însă zeci de minute chiar în faţa închisorii, imediat după ce a fost eliberat. A povestit despre viaţa după gratii, despre schimbarea sa şi despre planuri.

A fost discursul de adio al lui Gigi Becali. De acum, e un alt om, cu alt nume şi alte obiceiuri. Îşi spune Gheorghe şi nu mai vrea faimă. Războinicul luminii nu mai suportă lumina reflectoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a trecut fără niciun cuvânt printre jurnalişti