Antena Meniu Search
x

Gigi Becali cere o nouă consultaţie

Rugăciunile au fost azi mai fierbinţi ca oricând. Mama lui Gigi Becali se roagă pentru fiul ei, bolnav în închisoare. Crede că duşmanii l-au vrut închis. Şi că tot ei sunt vinovaţi pentru chinurile prin care trece acum latifundiarul.

Vezi și

Mai exact, mama lui Gigi Becali crede că fiul ei a fost închis pe nedrept la comanda duşmanilor politici. Iar acum s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor din penitenciar.

Pe de altă parte, Gigi Becali a cerut în închisoare să fie examinat de un nou medic. Asta deşi expertiza specialiştilor încă nu a fost finalizată.

Încă nu s-a stabilit cu certitudine dacă este nevoie de această operaţie, în niciun caz nu e vb de o operaţie urgentă, e o boală de 20 de ani şi putea să se opereze dacă voia până acum, a spus Sorin Dumitrascu, liderul Federatiei Sindicatelor din Penitenciare, la Antena 3.

Expertiza va fi depusă la dosarul care va ajunge în instanţă.

În urma analizei documentelor judecătorii vor decide dacă patronul Stelei va putea fi eliberat pentru a fi operat. Procurorii ar putea însă ataca acest demers deoarece Gigi Becali suferă de această boală de 20 de ani şi se putea opera înainte de a fi condamnat.

Are episoare acute extrem de dureroase si episoade cand nu ti se intampla nimic, probabil ca omul nu s-a dus din teama din lipsa de timp, explică psihologul Hanibal Dumitrașcu.

Pe lângă cererea de întrerupere a pedepsei, familia Becali aşteaptă un răspuns din partea lui Traian Băsescu în ceea ce priveşte solicitarea de graţiere formulată de fiica acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali cere o nouă consultaţie