Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, inger si demon

Gigi Becali a ridicat biserici, case, a sponsorizat manastiri din tara sau de la Muntele Athos si chiar a fost pictat in cateva lacasuri de cult. Dar asta nu l-a impiedicat sa jigneasca, sa huleasca si sa-i injure pe toti cei care l-au calcat pe bataturi.

Vezi și

„Sunteti niste hahalere care lucrati la Diavol. Nu am niste aghiasma, ca ti-as da cu aghiasma”, este doar una dintre replicile colorate ale lui Becali.

Dumnezeu si Diavolul nu au lipsit nicio clipa din viata razboinicului luminii. Gigi Becali a fost cel mai evlavios dintre alesii Romaniei, dar Diavolul l-a ispitit de multe ori: „Nu am cum sa am liniste pana nu-l distrug pe zdreanta asta. Voi aveti deja infectie de Diavol in voi”.

Ziaristi, procurori sau politicieni, nimeni nu a scapat de furia lui Gigi Becali. De fiecare data, Gigi Becali a incercat sa-si spele pacatele. S-a rugat, s-a inchinat la moaste si a cerut iertare, la spovedanie.

Sau s-a dus sa-si gaseasca linistea pe Muntele Athos. Si nu s-a dus niciodata nu mana goala. Numai anul acesta le-a dus calugarilor o geanta cu un milion de euro, pe care l-a impartit pentru a ajuta manastirile din Sfantul Munte. A fost ctitor de manastiri si in tara. La Maglavit a ridicat o frumoasa manastire.

Acum, patimile lui Gigi Becali au intrat intr-o alta etapa. Una in care razboinicul va avea suficient timp sa se roage si sa ajunga iar la lumina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, inger si demon