Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, oprit de politisti pe aeroport

Cu doar cateva ore inainte de pronuntarea sentintei in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii, Becali a incercat sa plece din tara. Voia sa ajunga in Israel, sa se roage, dar a fost oprit de politistii de frontiera

Vezi și

Agentii l-au ridicat pe Gigi Becali in baza unui mandat de aducere emis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, care il cerceteaza intr-un nou dosar. Becali este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu si ar fi avut interdictia sa paraseasca tara. "Care era problema? Pai, maine era sentinta, ma duceam acolo, ma rugam, maine vedeam sentinta. N-aveam nicio interdictie de a parasi tara, n-aveam nimic", a declarat finantatorul Steaua.

Procurorii il contrazic, insa. Era dat in consemn la frontiera, asa ca politistii au intervenit imediat ce au vazut ca patronul Stelei vrea sa plece din tara, cu un avion privat. Ei l-au dus sub escorta la Parchetul General, acolo unde procurorii i-au adus la cunostinta noile acuzatii. "Au inventat ei, vezi Doamne, un dosar de inselaciune a mea si abuz in serviciu, la Avicola. Cum sa inventezi dosarul Avicola cand eu am dat 15 milioane si n-am luat nici unul? Cum sa fur, daca tot am dat doua-trei milioane?".

Gigi Becali a cumparat, in 2004, pachetul majoritar de actiuni la Avicola Iasi si s-a obligat sa realizeze investitii de peste patru milioane de euro. A fost dat in judecata, doi ani mai tarziu, de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, care a cerut instantei sa-l oblige pe finantator sa achite penalitati si sa anuleze contractul. "Nu fi suparat pe omul care iti face rau, pentru ca nu el iti face rau, ci satan. El spune: ia, vezi, fabrica-i un dosar lui Becali". Intrebat daca ii este frica de inchisoare acesta a declarat : "Mie nici nu mi-e frica nici mai mult ca tine, ca eu nici macar atata n-am facut, tu macar esti pasibil de puscarie, pentru ca pui intrebari tendentioase".

Gigi Becali astepta, in aceasta dimineata, sentinta in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Nu-si face griji cu privire la rezultat.  Are, insa, alte ganduri care il macina. "Mai mare durerea mea e sa mi linistesc familia. Ei vor sa-mi chinuie familia, atat". E sigur ca Dumnezeu il va ajuta si de data aceasta. "Dumnezeu m-a iubit si nu m-a dat lor si nici acum nu ma da, o sa vedeti".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, oprit de politisti pe aeroport