Antena Meniu Search
x

UPDATE! Gigi Becali si-a concediat avocatii

Gigi Becali si-a concediat, miercuri, doi dintre cei trei avocati care l-au reprezentat in fata magistratilor

Vezi și

Ar fi trebuit sa fie ziua cea mare pentru Gigi Becali. Isi dorea putina libertate si sa fie judecat in secret, fara presa. Ba chiar a cerut divortul. Explicat in termenii proprii. "Vreau divort! Trebuie sa inteleaga presa ca, dupa aceea, ne vom iubi si mai mult!", a spus latifundiarul din Pipera.

Cererea lui a fost respinsa. Iar judecatorul a trecut mai departe, la fondul problemei. A descoperit ca, in dosarul lui, nu erau toate documentele. Astfel, Gigi Becali i-a mustrat, din nou, pe avocatii sai. De data asta, pentru ca nu au depus un dosar complet. Au lipsit mandatele de executare si fisa de cazier. Avocatii au pasat aceasta responsabilitate, de la unul la celalalt.

Cu dosarul incomplet, judecata a fost amanata, pentru saptamana viitoare. Becali s-a intors la Jilava, bombanind.

Pentru un avocat, latifundiarul plateste zeci de mii de euro. Astazi, a renuntat la doi aparatori. Si nu vrea sa renunte nici la banii pe care trebuie sa-i recupereze. Steaua are datorii la el de zece milioane de euro. Rudele, tot atat. Un milion de euro are imprumutati si la Aurelian Constantin. Un apropiat al lui Becali. Nu fostul consilier local din Galati, cum s-a crezut initial. Prietenii mai vechi vor chiar sa mearga in audienta la presedinte, pentru a cere gratierea lui Becali. “Sa ma uit in ochii lui si sa-i spun: maine - poimaine, iti termini mandatul, pustiule, nu-ti manca omenia, lasa loc de buna ziua! Ca vei fi tratat la fel cum i-ai tratat pe altii”, considera Corneliu Vadim Tudor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Gigi Becali si-a concediat avocatii