Antena Meniu Search
x

Becali si-a petrecut noaptea in arestul Penitenciarului Rahova!

Gigi Becali a ajuns in arestul Directiei Cercetari Penale la ora 22:00. A fost condus acolo de politistii de la IPJ Ilfov, in fata carora s-a predat, dupa ce si-a luat la revedere de la familie

Vezi și

Finul sau, Cristi Borcea, a mers dupa el ca sa se asigure ca totul este in regula. A vorbit si el, dar si MM Stoica, managerul general al Stelei. Acesta a recunoscut ca, dupa pronuntarea verdictului, a gasit un Gigi Becali ingandurat, indurerat, dar care incearca sa fie tare pentru familie. "Cum poate sa nu fie frustrant cand nu e altceva decat o executie? A demonstrat ca are demnitate, nu pare afectat, desi sunt convins ca nedreptatea il macina", a declarat Mihai Stoica, manager general al echipei Steaua. A fost agitatie si acasa la Gigi Becali. Dupa plecarea lui in arest, prietenii au incercat sa-i incurajeze familia. Printre ei, si Ana Maria Prodan.

Tot in arestul Directiei Cercetari Penale au ajuns si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina, dar si fostul ministru Victor Babiuc. Dupa ce li s-au intocmit dosarele, cei trei au fost transferati la Penintenciarul Rahova.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina au primit cate doi ani de inchisoare, tot cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Becali si-a petrecut noaptea in arestul Penitenciarului Rahova!