Antena Meniu Search
x

Gigi Becali va implini 55 de ani in inchisoare!

Se aduna nori negri, la Penitenciarul Jilava! Detinutul Becali a pierdut, pana acum, toate luptele duse in instanta. Nu mai are nicio sansa sa-si petreaca ziua de nastere, in libertate

Vezi și

Acum doi ani, parca presimtea ceva. Vorbea despre viata frumoasa la timpul trecut. Si, isi punea toate sperantele in Dumnezeu. Atunci, se inchina la palat. Acum, in celula de zece metri patrati. Sau in capela penitenciarului, daca prinde loc. Doar la numarul de epistole, nu are restrictii.

De ziua lui, poate primi, totusi, vizite. Si, bineinteles, cadouri. Alese dupa regulile de la puscarie. Oricat ar fi de celebru Gigi Becali, ziua lui de nastere nu-i prilej de sarbatoare la Jilava. Asa ca meniul va fi cel de toate zilele. Dimineata, putina branza, la pranz, ciorba de cartofi si mancare de dovlecei cu carne, iar, la cina, ghiveci cu legume.

Visul e atat de urat ca ar putea sa arunce Steaua afara din Europa. Maine incepe judecata. Cu asa vesti, Becali risca sa-si mai vada Steluta doar in postere. Astazi, a fost vazut tare ingandurat. Pe o paturica, in curte la Jilava, medita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali va implini 55 de ani in inchisoare!