Antena Meniu Search
x

Este oficial. Gina Pistol încă nu se căsătoreşte, deocamdată

Ba se căsătoresc, ba nu se căsătoresc! Relaţia dintre Gina Pistol şi Alin Cocoş a creat extrem de multe controverse. La un moment dat nici măcar ei nu mai ştiau ce se întâmplă

Vezi și

Ba se căsătoresc, ba nu se căsătoresc! Relaţia dintre Gina Pistol şi Alin Cocoş a creat extrem de multe controverse. La un moment dat nici măcar ei nu mai ştiau ce se întâmplă

Sătulă să citească prin tabloide că se pregăteşte să meargă în faţa altarului, Gina Pistol a acceptat în sfârşit să vorbească deschis despre acest subiect. N-a căutat rochie de mireasă, n-a căutat restaurant, de fapt n-a făcut nimic pentru o presupusă nuntă. În schimb s-a străduit să le explice apropiaţilor că zvonurile sunt. doar zvonuri!

"Este cel mai urât lucru, atunci când apar astfel de ştiri în presă şi te sună neamurile şi te întreabă de ce află din ziare, iar apoi trebuie să stau şi să le explic că, de fapt, nu este nimic adevărat, după care, tot cei din presă spun Uite, măi, pe săraca, nu o ia nimeni".

Ca orice femeie, Gina îşi doreşte să se căsătorească la un moment dat, dar frumoasa blonda nu simte că acum este momentul s-o facă.

"O să mă mărit şi eu, la un moment dat, dar nu o să mă ascund. Mi se pare că este o etapă normală în viaţa unei femei, doar că, la mine, până acum, nu că nu m-a cerut nimeni, doar că, nu sunt eu pregătită să fac pasul ăsta. Acum, mi se pare că am ajuns la o etapă în care eu trebuie să am puţin grijă de mine. În momentul de faţă, nu văd pe nimeni ca pe viitorul meu soţ".

Asta nu înseamnă că relaţia cu Alin Cocoş a început să scârţâie. Dimpotrivă! Despre relaţia cu Alin Cocoş, Gina nu a vrut să dea prea multe detalii, dar nu ascunde faptul că relaţia lor se îndreaptă pe un făgaş normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Este oficial. Gina Pistol încă nu se căsătoreşte, deocamdată