Antena Meniu Search
x

A murit Ofelia, la 10 luni după accidentul de la Giroc. Medicul care a salvat-o atunci, cercetat pentru ucidere din culpă

E doliu la Giroc! A murit Ofelia, la 10 luni după un accident în care a fost victimă. Medicul care a salvat-o atunci e cercetat acum pentru ucidere din culpă. El e cel care a provocat accidentul şi tot el i-a acordat primul ajutor femeii.

E doliu la Giroc! A murit Ofelia, la 10 luni după un accident în care a fost victimă. Medicul care a salvat-o atunci e cercetat acum pentru ucidere din culpă. El e cel care a provocat accidentul şi tot el i-a acordat primul ajutor femeii.

Ofelia Marincu, patroana unui hotel din Giroc, s-a stins din viață la zece luni după ce a fost victima unui accident cumplit, care a avut loc în a doua zi de Paște. 

Aflat la volanul unui autoturism Jaguar, pe strada Timiş, din Giroc, medicul Dorel Săndesc nu a acordat prioritate în intersecţie , lovind în plin o Dacie Logan.

Impactul dintre cele două vehicule a fost deosebit de violent, martorii oculari povestind că, dupa tamponare, Dacia Logan s-a rostogolit de câteva ori în afara carosabilului.

Pe acelaşi subiect

Aflată pe bancheta din spate a autoturismului Logan, Ofelia Marincu a suferit răni extrem de grave. Soţul ei povestea la o săptămână după accident că cel care a salvat-o a fost chiar medicul vinovat de accident.

"Eu şi fiica mea am mers pe picioare la spital pentru investigaţii şi am plecat pe picioare. Soţia a rămas acolo. Acum este foarte bine. Are şanse de sută la sută să nu aibă nevoie nici de recuperare. Dumnezeu a lucrat şi ne-a ajutat. Mulţumim şoferului care a fost, că a fost medic, pentru că dacă era altul, poate soţia mea nu mai era acum.

El a fost omul care a salvat-o, a fost limpede, treaz, fără niciun gram de alcoolemie în el. El i-a acordat primul ajutor. Dacă era un alt şofer, soţia mea nu mai era acum. El şi când s-a adunat lumea acolo şi a întrebat: «cine-i şoferul? cine-i şoferul?», a spus că şoferul a fugit, dar el era de fapt cu soţia mea, o ţinea cu capul pe piciorul lui şi o curăţa tot timpul şi ştia ce trebuie să îi facă.

Datorită lui, în 45 de minute a fost în sala de operaţie şi au fost mobilizaţi toţi doctorii buni. Starea ei este acum neaşteptat de bună.", a declara Petrişor Marincu, pentru Adevărul.

Din păcate, în ciuda intervenţiilor chirurgicale şi a atentiei maxime cu care a fost îngrijită, Ofelia Marincu nu a mai putut fi salvată.

Medicul Dorel Săndesc, fostul şef al secţiei ATI de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, fost secretar de stat în Ministerul Sănătaţii, a devenit astfel suspect într-un dosar de omor din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » A murit Ofelia, la 10 luni după accidentul de la Giroc. Medicul care a salvat-o atunci, cercetat pentru ucidere din culpă