Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gradina zoologica privata detinuta de Dorin Soimaru, verificata de Garda de Mediu

Comisarii Garzii de Mediu au verificat gradina zoologica privata detinuta de Dorin Soimaru. Dupa ce, intr-un reportaj filmat de reporterii Observator se vede clar cum omul de afaceri sucevean negociaza vanzarea unui pui de leu. In actele care au ajuns deja sub ochii comisarilor ar fi fost gasite si primele nereguli. Motiv pentru care Garda de Mediu se va intoarce maine la Ilisesti.

de Redactia Observator

la 27.02.2013 , 21:44

Portile gradinii zoologice de la Ilisesti s-au deschis, astazi, dar nu pentru vizitatori. Printre custile cu lei s-au plimbat comisarii garzii de mediu. Vor sa afle daca din menajeria al carei proprietar e omul de afaceri sucevean Dorin Soimaru au fost vandute animale. Asta dupa ce proprietarul a negociat pretul unui pui de leu cu reporterii Observator.

Afacerea a tot prosperat in ultimii ani. A fost mai greu la inceput, cu legalitatea.

Omul de afaceri a si imprumutat pui de leu mai multor familii care isi doreau un animal pentru distractia copiilor. Fie si pentru cateva zile.

Vezi și

Pasiunea pentru animale l-ar putea costa acum scump pe omul de afaceri din Suceava. Garda de Mediu ii verifica acum toate actele. Ar fi gasit deja cateva nereguli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Gradina zoologica privata detinuta de Dorin Soimaru, verificata de Garda de Mediu