Antena Meniu Search
x

Grătar între blocuri, chiar și la serviciu. Patronii de restaurante au fost și ei bucuroși: zeci de mii de mititei vânduți

Pentru că românul e inventiv, n-a ratat nici în oraşe sărbătoarea micului. Cu şorţul la brâu şi furculiţa înainte, mulţi români s-a pregătit de festin chiar în faţa blocului.

Vezi și

Pentru că românul e inventiv, n-a ratat nici în oraşe sărbătoarea micului. Cu şorţul la brâu şi furculiţa înainte, mulţi români s-a pregătit de festin chiar în faţa blocului. Bucuroşi au fost şi patronii de restaurante. Pentru grătarele de 1 Mai gata făcute, s-a stat la cozi.

În faţa blocului, Marius, Ilie şi alte două colege s-au pus pe treabă. La grătar. Marius este bucătarul şef şi omul de încredere al patronului. Ilie este şoferul societăţii, dar astăzi a fost ajutor de bucătar.

Şi, chiar dacă a fost 1 Mai, clienţi în magazine au fost, aşa că vânzătoarele şi-au făcut treaba.

Cine nu a vrut să se afume, a petrecut ziua muncii la piscină. Paula şi Mădălina au venit din Ploieşti pentru o sesiunea de bronzat la piscinele de lângă Bucureşti.

Dacă fetele au stat la plajă, băieţii au preferat mai mult piscinele interioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Grătar între blocuri, chiar și la serviciu. Patronii de restaurante au fost și ei bucuroși: zeci de mii de mititei vânduți