Antena Meniu Search
x

Grav accident rutier in Brasov

O clipa de neatentie l-a trimis pe un taximetrist brasovean, inconstient, pe bancheta din spate a masinii sale. Omul a fost aruncat de la volan de impactul violent cu un alt autoturism, dupa ce a ajuns pe contrasens

Vezi și

Cu greu au reusit pompierii SMURD sa-l scoata din taximetru si sa-l predea medicilor. Cativa trecatori i-au ajutat pe medici sa urce pe bancheta din spate a taximetrului, langa soferul ranit. Barbatul de 46 de ani era inconstient si trebuia asezat cu atentie pe targa, pentru ca suferise traumatisme grave si intrase in coma. Cand au reusit sa-l urce in ambulanta, medicii si-au dat seama ca starea barbatului este mult mai grava decat se credea initial. "A suferit un traumatism cranio-cerebral, este in stare grava, era inconstient si a fost transportat la spital", a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

O a doua ambulanta i-a transportat la spital pe pasagerul si pe soferul din cealalta masina. Omul s-a trezit cu taximetrul in fata si n-a putut sa evite impactul violent. De altfel, zgomotul produs a scos din case mai multi localnici. "Am auzit efectiv o bubuitura si am crezut ca e pana de cauciuc, asa tare s-a auzit, venind incoace am vazut salvari, m-am panicat si eu cand am vazut ce e aici", a povestit o localnica.

Accidentul s-a produs pe o portiune de drum drept, motiv pentru care politistii nu exclud varianta ca taximetristului sa i se fi facut rau la volan. Barbatul a ramas internat in stare critica, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Grav accident rutier in Brasov