Antena Meniu Search
x

Grav accident rutier in judetul Maramures

Drumul spre rudele din Republica Moldova a trecut pe langa moarte pentru o familie. Tatal, mama si copilul de nici doi ani au plecat la drum din Satu Mar, iar barbatul a adormit la volan si a intrat cu masina intr-un cap de pod

Vezi și

Femeia isi strange la piept copilul de nici doi ani. Au trecut impreuna pe langa moarte. Cativa metri mai incolo pompierii incearca sa ajunga la sotul ei, inca captiv in masina distrusa.

Pe mama si pe copil, localnicii i-au eliberat din fiarele contorsionate. Oamenii au fost treziti din somn de zgomotul asurzitor al impactului. "Am sarit din pat de am crezut ca se urneste cerul. Atat de mare a fost bubuitura", povesteste un barbat.

"Tatal cu o trauma toraco- abdominala si un traumatism cranian, mama la fel cu o trauma toraco-abdominala si copilul cu un traumatism cranian si un traumatism facial. Toti sunt stabili hemodinamic", a declarat Dacian Juca, medic SMURD Baia Mare.

Parintii si copilul lor sunt din Satu Mare si se indreptau spre Republica Moldova. Mergeau in vizita la niste rude, iar tatal a adormit la volan.

Pentru asta, tatal va trebui sa raspunda in fata legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Grav accident rutier in judetul Maramures